BMH-Advies

Elke verandering is de kans op iets nieuws!

Disclaimer

Aansprakelijkheid

BMH Advies laat zich niet aansprakelijk stellen voor eventuele schade veroorzaakt door mogelijke virussen indien deze, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, op de website van BMH Advies voorkomen. Tevens is BMH Advies niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die gelinked zijn met de site van BMH Advies.

Geregistreerde namen/merken en logo's
Alle merk-, product-, bedrijfsnamen en logo’s die in de website van BMH Advies genoemd worden, kunnen de handelsmerken, dienstenmerken of handelsnamen zijn van hun respectievelijke eigenaren.

Gegevensbescherming
Met het oog de privacy van bezoekers aan onze site verzamelt BMH Advies geen persoonsgegevens, tenzij deze op vrijwillige basis door de bezoeker worden verstrekt. Voorbeelden hiervan zijn het invullen en versturen van een formulier of het verzenden van een e-mail via de site van BMH Advies. In dit geval verkrijgt BMH Advies toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor communicatie naar de verstrekker van gegevens en voor interne statistische doeleinden.

Automatisch verkregen niet-persoonlijke informatie
In voorkomende situatie worden via de website gegevens verzameld van niet-persoonlijke aard. Het betreft hier informatie over bijvoorbeeld gebruikt type browser of operating system van een bezoeker en IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afstemmen van onze site op de wensen van de bezoekers of voor het opsporen van misbruik van onderdelen van deze site, zoals het (veelvuldig) verzenden van niet ter zake doende berichten via het beschikbaar gestelde contactformulier. BMH-Advies behoudt zich in deze situatie het recht voor om verkregen adresinformatie door te spelen aan opsporende instanties.

Copyright

Alle tekst op de website valt onder het copyright van BMH Advies te 's-Hertogenbosch. Bezoekers hebben toestemming om delen van de site voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik te kopiëren of te printen. Elk ander gebruik van het materiaal op deze site is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van BMH Advies verboden.