BMH-Advies

Elke verandering is de kans op iets nieuws!

regenboog

Verandermanagement

Zowel de publieke als private sector ziet zich steeds vaker gesteld voor het doorvoeren veranderingen in de organisatie. Ontwikkelingen (technisch, thematisch en maatschappelijk) vragen versnelde aanpassingen in de wijze van werken en organiseren.

Hoe blijf ik overeind met mijn product of dienst in een maatschappij waarin de consument steeds vaker en sneller toegang heeft tot alternatieven en waarbij crises organisaties noopt tot het vaak zoeken naar economisch interessantere opties. Moet men meegaan met de neerwaartse prijsspiraal, dan is kostenreductie voor de hand liggend of kies je voor een richting waarin de concurrent minder goed presteert, tenslotte allemaal excelleren in dezelfde markt levert uiteindelijk veelal allemaal verliezers op. Het blijven keuzes waarvoor wij dagelijks staan en die impact hebben op financiering, organisatie inrichting, personeel, techniek, marketing etc.

Kortom veranderen betekent jezelf veel vragen stellen en de consequenties leren te overzien. BMH Advies helpt u graag daarbij? Neem gerust contact met ons op!

Veranderen..

 

Er is één zekerheid...

"De kleuren van de regenboog blijven onveranderd, alleen die pot met goud lijkt steeds ergens anders te staan!"

C.J.H. Barneveld