BMH-Advies

Elke verandering is de kans op iets nieuws!

Zandloper

Interim management

Interim management wordt veelal ingezet op het moment dat onverwacht of noodgedwongen een cruciale managementfunctie vrijvalt en deze per direct - maar tijdelijk - dient te worden ingevuld. Het tijdelijk aanstellen van een interim manager aanstellen, biedt op dat moment de tijd en mogelijkheid om op zoek te gaan naar een structurele oplossing/aanstelling van een nieuwe bestuurder dan manager.

Opdrachten voor de ondersteunende interim manager kunnen zijn:

- Herstructurering van de organisatie;

- Inbreng specifieke knowhow;

- Beleidsmatig uitvoeren van bestuursfunctie op basis van duidelijk vooraf omschreven  bevoegdheden en verantwoordelijkheden.

- Doorbreken van vastgelopen, maar cruciale, relationele aangelegenheden

Hoewel Interim managers zich graag laten verleiden tot het uitoefenen van een fulltime functie op interim basis, heeft dit niet de voorkeur van BMH Advies. De kracht van interim management zit juist in het enige afstand kunnen bewaren ten opzichte van de organisatie van de opdrachtgever. Het geeft u de tijd om te zoeken naar een structurele oplossing. Natuurlijk kan ook bij het zoeken de interim manager helpen!

BMH-Advies kan uw interim management behoeften invulling geven. Graag spreken wij in vertrouwelijke omstandigheden met u de behoeften door. Neemt u hiertoe gerust contact met ons op.

Tijdelijk, maar noodzakelijk!

"Zelfs een juiste beslissing is verkeerd als hij te laat wordt genomen."

Lee Iacocca 1924-,

CEO van Chrysler