BMH-Advies

Elke verandering is de kans op iets nieuws!

VCA Opleiding via E-learning

Hoe vaak heeft u enkele of 1 medewerker die 'even dat VCA moet halen?'. Hoewel de insteek voor het 'even halen' niet juist is, is het vaak wel de situatie die herkenbaar is. U kunt niet een hele klas vullen voor een goede prijs en u bent u medewerker(s) minstens 1 of 2 dagen kwijt.

Ook voor ZZP-ers is het zeer prettig indien zijn de training op die tijden kunnen doorlopen die hen het beste uitkomt, en dat nog tegen een zeer gunstige prijs ook!

Met de beproefde E-Learning module van de VGMBOX kunt u uw medewerkers in de tijd die zij zelf kunnen bepalen de VCA cursus laten volgen via een online systeem. In de VGM Box Online worden alle toets- en eindtermen behandeld en is herhaling van delen van de stof een fluitje van een cent. Zo kan iedere cursist de cursus volgen op zijn / haar eigen tempo met nadruk op die individuele onderdelen die wellicht wat meer aandacht vragen.

De VGM Box Online werkt intensief met film en foto, waarmee de stof zichtbaar en herkenbaar wordt gedoseerd. Klik hieronder voor een demo van de VGM Box Online voor VOL-VCA.

 

Wilt u gebruik maken van de online trainingen van de VGM Box voor Basisveiligheid en/of VOL-VCA bestel dan nu de VGM Box Online! Voor meer vragen neemt u dan contact met ons op.

De VGM Box Online is de oplossing voor het in eigen tijd en tempo volgen van de cursus met aansprekende beelden en geluid!


 

De VGM Box online is beschikbaar voor zowel Basisveiligheid als VOL-VCA en is aangepast aan de meest recente eind- en toetstermen.

De kosten voor zowel de Basis VCA training als de VCA VOL training Online zijn slechts € 99,00 per kandidaat. Het benodigde aansluitende examen kunnen wij voor u reserveren voor € 55,00 (basis VCA) en € 60,00 (VCA VOL).